Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 74 guests


Καλωσήρθατε στο ανανεωμένο downhill.gr - Οδηγίες χρήσης

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Tracks & More - Διάφορα

logo Πάει καιρός που λέμε ότι είμαστε σε στάδιο εξέλιξης και ήρθε επιτέλους η ώρα όλη αυτή η προσπάθεια να βγει στον αέρα. Η εξέλιξη δε σταματάει εδώ μιας και οι απαιτήσεις καθώς και οι ιδέες που έχουμε ποτέ δε σταματάνε!
Μπορεί να μας πήρε λίγο παραπάνω χρόνο απ' ότι αρχικά υπολογίζαμε, αλλά το καλό πράγμα αργεί να γίνει! Και επειδή έπρεπε να γίνουν πολλά καλά πράγματα μαζί, είμαστε εδώ, μετά από διάστημα κάποιων μηνών, πλήρως ανανεωμένοι και φρεσκαρισμένοι. Σε αυτό το άρθρο θέλουμε να σας παρουσιάσουμε κάποιες νέες λειτουργίες της σελίδας μας, κάποιες οδηγίες για την καλύτερη χρήση της και κάποιες μελλοντικές μας σκέψεις.
Προειδοποίηση: Το κείμενο που ακολουθεί είναι κάπως μεγάλο, αλλά καλό είναι να το διαβάσετε όλο και όλοι!! Cool

  • Κατ' αρχήν, το downhill.gr Crew με χαρά σας ανακοινώνει, επίσημα πλέον, τη δημιουργία του πρώτου ελληνικού downhill.gr e-shop! Εταιρίες γνωστές στη παγκόσμια σκηνή, με προϊόντα που αποτελούν μέτρο σύγκρισης για άλλες εταιρίες, με ποιότητα που ξεπερνά τα κλασικά πρότυπα κατασκευής εξαρτημάτων ποδηλάτου, εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται σε ποδήλατα παγκόσμιων αναβατών και σε ποδήλατα γνωστών εταιριών. Όλα αυτά μπορείτε πλέον, με μερικά κλικ, να τα έχετε στη πόρτα σας, έτοιμα για τοποθέτηση στο ποδήλατο σας, ώστε να γίνει πολύ πιο όμορφο, πιο ανθεκτικό και πιο λειτουργικό. Εταιρίες όπως η STRAITLINE, ODI και MRP αντιπροσωπεύονται πλέον στην Ελλάδα. Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει με κάποια αγορά σας ή κάποιο προϊόν, μας ξέρετε-σας ξέρουμε, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι θα βρείτε την υποστήριξη που θα απαιτήσετε! Τα προϊόντα μας συνεχώς θα αναβαθμίζονται και θα εμπλουτίζονται, γι' αυτό stay tuned!
  • Μια καινούρια προσπάθεια γίνεται προκειμένου να είναι εφικτό για όλους να παρευρεθούν σε κάθε αγώνα downhill, σε οποιδήποτε event, να κάνουν συχνά προπόνηση σε κάποιο ποδηλατικό πάρκο, και γιατί όχι, να κάνουν και προπόνηση σε κάποιες καλές πίστες σε bike parks του εξωτερικού. Γι' αυτό το λόγο ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με γνωστό ταξιδιωτικό γραφείο ώστε το πρώτο ελληνικό Bike Bus να γίνει πραγματικότητα! Φορτώστε το ποδήλατό σας στο ολοκαίνουριο 2όροφο τρέιλερ, χωρίς να έχετε το άγχος μη γρατζουνιστεί, αφού το κάθε ποδήλατο θα έχει το δικό του χώρο και τρόπο ασφάλισης. Από κούρσα μέχρι 3άρι λάστιχο, όλα θα κομπώνουν όπως πρέπει. 30 ποδήλατα και 50 επιβάτες είναι το όριο μας προς το παρόν και μακάρι να υπάρξει ανάγκη και για δεύτερο τρέιλερ. Ο αγώνας στη κέρκυρα αποτελεί την αφετηρία του Bike Bus. Μετά τη δουλειά σας, δε χρειάζεται να έχετε το άγχος της οδήγησης, μπείτε στο λεωφορείο και χαλαρώστε... θα σας ξυπνήσουμε μόλις φτάσουμε! Προβολές βίντεο, μουσική, συζήτηση, γνωριμίες, ανταλλαγές, bussines, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα της διαδρομής. Λόγοι επιβίβασης πολλοί. Γλιτώνετε τις ώρες οδήγησης, χρήματα για βενζίνη, διόδια, λάστιχα, λάδια, φθορές, σχάρες κτλ. Για όσους δεν έχουν αυτοκίνητο ή είναι ανήλικοι, δε το συζητάμε... είναι Η λύση! Με τη γραπτή συγκατάθεση του κηδεμόνα σας, μπορείτε πλέον και οι ανήλικοι, το μέλλον του ελληνικού downhill, να απολαύσετε τη βόλτα και τον αγώνα μαζί με τους υπόλοιπους. Προσοχή όμως, για να πραγματοποιηθεί όλο αυτό, η έγκαιρη υποβολή της δήλωσης σας είναι απαραίτητη, γι' αυτό ας ξεφύγουμε μια φορά από την κλασική ελληνική συνήθεια να τα κάνουμε όλα τελευταία στιγμή και να τρέχουμε και να μη φτάνουμε και κάντε τις απαραίτητες ενέργειες για την εγγραφή σας όσο πιο νωρίς γίνεται. Σύντομα εκδρομές σε Xanthi Freeride Area και Βουλγαρία. Enjoy the bus ride before you ride!
  • Σε πιο παλιά ανακοίνωσή μας, στα μέσα Νοεμβρίου '08, είχαμε πει πως οτιδήποτε θα άλλαζε από 'κει και μετά στη παλιά ιστοσελίδα, δε θα ήταν εφικτό να υπάρχει και στη καινούρια. Τελικά καταφέραμε και περισώσαμε τα πιο πολλά, με μόνη μεγάλη απώλεια τα μέλη που έχουν εγγραφεί από την 15/11/08 μέχρι και την Παρασκευή 27/2/09. Παρακαλούμε θερμά, τα περίπου 100 μέλη που χάσαμε, να ξαναγραφτούνε από την αρχή, μιας και αυτή είναι η μόνη λύση, και ζητάμε μια μεγάλη συγνώμη για την ταλαιπωρία. Όσοι δε ξαναγραφτούνε, χάνουνε από ένα ποδήλατο DH αξίας 6.000€, που δε θα κερδίσουνε όσοι ξαναγραφτούνε!! LaughingWink
  • Παρακαλούμε όλα τα μέλη να ανανεώσουνε απ'την αρχή το προφίλ τους και αν είναι δυνατόν με τα πραγματικά τους στοιχεία. Τουλάχιστον το όνομα και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Δε πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα στοιχεία για κανένα άλλο σκοπό, παρά μόνο για την έγκαιρη και σωστή σας ενημέρωση για οτιδήποτε πιστεύουμε σας αφορά και δε πρόκειται να σας γεμίσουμε με περιττά e-mails. Όποιος δε θέλει να λαμβάνει τέτοια e-mail από το downhill.gr μπορεί πλέον να διαγράφεται απο τις λίστες των Newsletters ώστε να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι.
  • Όσον αφορά την εμφάνιση της σελίδας μερικά πράγματα που ίσως σας ενδιαφέρουν όλους και ίσως για άλλους είναι αδιάφορα. Στη δεξιά και αριστερή στήλη, σε κάθε στοιχείο, θα δείτε πάνω και δεξιά, ένα μικρό εργαλείο και μία παύλα. Πατώντας στο εργαλείο μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του στοιχείου και κάθε φορά που θα μπαίνετε από τον συγκεκριμένο υπολογιστή στη σελίδα μας να τη βλέπετε με τα χρώματα που εσείς θέλετε. Με τη παύλα μπορείτε να κάνετε minimize το κάθε στοιχείο, ώστε αν δε το χρειάζεστε να μη το βλέπετε. Ωστόσο εμείς πιστεύουμε ότι όλα είναι χρήσιμα γι' αυτό μετά το minimize η "-" γίνεται "+" ώστε να μπορείτε να τα ξαναδείτε. Τέρμα κάτω και δεξιά στη σελίδα υπάρχει η επιλογή "restore to default settings" και πατώντας εκεί μπορείτε να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις στη αρχική τους κατάσταση. Στη κεντρική στήλη, τα τρία βασικά παράθυρα με τα άρθρα, "NEWS","RACES" και "TRACKS & MORE", μπορείτε να "τραβήξετε" εσείς σε όποια θέση θέλετε ώστε να βλέπετε αυτό που σας ενδιαφέρει πιο πολύ πρώτο, δεύτερο και τρίτο. Σε κάθε ένα από αυτά τα παράθυρα έχετε την επιλογή να εμφανίζονται 0,5,10 ή 15 άρθρα (stories), πατώντας στο ανάλογο νούμερο και αν κάνετε διπλό κλικ δίπλα από τα νούμερα στο κενό χώρο μπορείτε να τα κάνετε και αυτά minimize. Πάνω πάνω δεξιά υπάρχει το λουκετάκι και το "LOGIN". Πατώντας εκεί μπορείτε να μπείτε σαν μέλος, να κάνετε εγγραφή ή να ανακτήσετε τον χαμένο σας κωδικό. Αντίστοιχα, όταν είστε Logged In, πατώντας στο κόκκινο Χ δίπλα από το όνομά σας, μπορείτε να κάνετε logout.
  • Τα Links συνεχώς εμπλουτίζονται, αν έχετε κάποιο να μας προτείνετε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
  • Το πρόβλημα που υπήρχε στις αγγελίες στο παλιό site και μπορούσατε να δείτε μόνο τις τελευταίες 20 από κάθε κατηγορία, φυσικά και έχει αποκατασταθεί. Απλά, όταν βάζετε κάποια αγγελία, περιμένετε κάποιες ώρες μέχρι να δημοσιευθεί και παρακαλούμε δηλώστε σωστά και σαφή στοιχεία για το αντικείμενο που πουλάτε, και για την καλύτερη δυνατή πιθανότητα να το ξεφορτωθείτε, αλλά και προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
  • Στο Gallery τώρα, πατώντας στη κατηγορία και άλμπουμ που σας ενδιαφέρει, βλέπετε σε μικρογραφία κάθε φωτογραφία που υπάρχει μέσα σε αυτό. Κάτω από κάθε τέτοια μικρογραφία υπάρχουν 3 κουμπάκια. Με το πρώτο μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες υπό μορφή παρουσίασης με αρκετά εξελιγμένο τρόπο και έχετε και τη δυνατότητα slideshow σε fullscreen! Με το δεύτερο κουμπάκι μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση τη φωτογραφία στο πραγματικό της μέγεθος όπου ανοίγει καινούριο παράθυρο και από εκεί μπορείτε να μεταβείτε στην επόμενη-προηγούμενη και να κάνετε πάλι slideshow με πιο απλό τρόπο απ' ότι πριν. Με το 3ο κουμπάκι μπορείτε να κατεβάσετε τη φωτογραφία ώστε να την έχετε στον υπολογιστή σας, στο κινητό σας κτλ. Νέα λειτουργία επίσης του Gallery είναι η βαθμολόγηση και τα σχόλια σε κάθε φωτογραφία. Κάντε το, έχει πιο πολύ ενδιαφέρον έτσι!!
  • Πάνω πάνω αριστερά υπάρχει ένα μικρό μενού, όπου πέρα από το "Home" και το "E-shop" που μπορείτε να τα βρείτε και αλλού, υπάρχουν το "Calendar" και το "Contact". Το Calendar είναι το νέο ημερολόγιο μας, με την υποστήριξη του Google Calendar, οποισδήποτε χρησιμοποιεί το πολύ χρήσιμο και με άπειρες δυνατότητες Gmail της Google μπορεί να το ενσωματώσει στα ημερολόγιά του κάνοντας μια αναζήτηση για "Downhill.gr Races & Events" και οποιαδήποτε ενημέρωση γίνεται από εμάς σε αυτό θα εμφανίζεται αυτόματα και στο δικό σας Gmail Calendar. Δοκιμάστε το, αξίζει το κόπο! Το Contact είναι ο γνωστός σε όλους μας τρόπος επικοινωνίας και σας συμβουλεύουμε να τον χρησιμοποιήσετε για οποιαδήποτε απορία, σχόλιο, παρατήρηση, πρόταση, συμβουλή, για ένα απλό "γεια" ή για οποιδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στη λειτουργία της σελίδας!
  • Σχόλια στα άρθρα! Κάτι που μας είχε λείψει ιδιαίτερα το τελευταίο καιρό στο παλιό site μιας και εκεί γινόταν όλο το πανηγύρι. Δυστυχώς τα παλιά σχόλια χάθηκαν αλλά έχετε πλέον τη δυνατότητα να αφήνετε σχόλια όλοι οι χρήστες, είτε είστε μέλη είτε όχι. Τα σχόλια των μελών εμφανίζονται αυτόματα, ενώ των επισκεπτών πρέπει να περάσουν απο δική μας έγκριση. Μπορείτε να βαθμολογήσετε τα σχόλια των άλλων χρηστών (εδώ θα γίνει μάχη!) και μπορείτε να αναφέρετε κάποιον χρήστη. Αν κάποιος χρήστης αναφερθεί από πάνω από 20 διαφορετικούς χρήστες, τότε το σχόλιο του αυτόματα διαγράφεται. Αν το σχόλιο ενός χρήστη πάρει πάνω από 5 αρνητικές ψήφους, τότε αυτόματα το σχόλιο του γίνεται minimized και δεν εμφανίζεται απ' ευθείας. Είτε είστε μέλος είτε όχι θα πρέπει να συμπληρώσετε την εικόνα ασφαλείας για να υποβάλετε το σχόλιο, προς αποφυγή των γνωστών spammers. Μετά από 60 μέρες δημοσίευσης του άρθρου δε μπορείτε πλέον να προσθέσετε κάποιο σχόλιο...ότι προλάβετε. Αυτόματα η επιλογή "Εγγραφή μέσω email" είναι επιλεγμένη. Έτσι μπορείτε να ειδοποιηθείτε με e-mail για κάποιο καινούριο σχόλιο και να παρακολουθείτε την συζήτηση χωρίς να χάσετε κουβέντα. Αν δε το επιθυμείτε απλά το αποεπιλέγετε! Επίσης μπορείτε να στείλετε ένα άρθρο σε κάποιον φίλο μέσω e-mail, να το βάλετε στους σελιδοδείκτες σας, να το ορίσετε ως αγαπημένο, να το κατεβάσετε σαν PDF ή να το εκτυπώσετε απευθείας όπως είναι.
  • NewsLetter . Προς το παρόν υπάρχει μόνο μία λίστα που αφορά τα νέα του downhill.gr. Στη συνέχεια θα υπάρξουν και άλλες που θα αφορούν τα προϊόντα, συγκεκριμένους αγώνες και events και άλλα διάφορα. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να εγγραφείτε σε όποια λίστα επιθυμείτε ή να διαγραφείτε απο αυτήν είτε είστε μέλος της σελίδας είτε όχι.
  • Εγγραφή στο downhill.gr. Προκειμένου να αποφύγουμε κάποια αυτοματοποιημένα ρομποτάκια και αρκετούς ψεύτικους users που απλά μας γεμίζουν με άχρηστο υλικό, ο τρόπος της εγγραφής έχει πλέον αλλάξει και απαιτεί έγκριση από τον administrator του downhill.gr. Πρώτα έχουμε το στάδιο της υποβολής των στοιχείων σας. Αυτόματα δέχεστε ένα e-mail στη διεύθυνση που δηλώσατε το οποίο περιέχει και έναν σύνδεσμο (link) το οποίο πρέπει να πατήσετε προκειμένου να γίνει η επαλήθευση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης. Δεύτερο στάδιο λοιπόν είναι η επαλήθευση του e-mail σας και τρίτο στάδιο και τελευταίο είναι η έγκριση από τον διαχειριστή. Μόλις γίνει η έγκριση δέχεστε νέο e-mail για να σας ανακοινώσει ότι η διαδικασία εγγραφής έχει ολοκληρωθεί. Έλεγχος για νέους χρήστες γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα κάθε μέρα και τουλάχιστον μία φορά. Αν τύχει και τη χάσετε, κάντε υπομονή λίγες ώρες...πάνω απο 24 αποκλείεται να είναι!
  • Forum. Παραμένει ως είχε, με τη μόνη διαφορά ότι σύντομα σκοπεύουμε να το ανανεώσουμε και αναβαθμίσουμε σε εντελώς καινούριο. Το Login στο φόρουμ είναι διαφορετικό με αυτό της κύριας σελίδας.
  • Σύντομα ο κάθε χρήστης-μέλος θα έχει τη δυνατότητα να προσθέσει στο προφίλ του οποιοδήποτε άλμπουμ με φωτογραφίες επιθυμεί ΚΑΙ έχει δημιουργημένο στο γνωστό σε όλους μας Facebook. Χωρίς να θέλουμε να πούμε σε κανέναν ντε και καλά να χρησιμοποιήσει και να γίνει μέλος στο FB, αλλά μπορεί να γίνει χρήσιμο εργαλείο για πολλούς, αρκεί να το χρησιμοποιείς σωστά και με σύνεση!
  • Σύντομα θα μπορείτε μέσα από το downhill.gr να περιηγηθείτε σε περιβάλλον Google Earth στις πιο γνωστές πίστες και μονοπάτια κατάβασης της Ελλάδας.
  • Υπάρχουν και άλλα κόλπα στη σελίδα που σας καλούμε να ανακαλύψετε μόνοι σας και θα τα δείτε στη πορεία.

Για οτιδήποτε θέλετε να μας πείτε....Contact!
Όροι χρήσης e-shopdholdlogo

Με τιμή και downhill διάθεση,
downhill.gr Crew
Keep riding cause...LiFe iS a FreE RidE
Σχόλια (6)Add Comment
timos
...
γραμμένο από timos, Ιούλιος 08, 2011
Πριν πάρεις οτιδήποτε φίλε μπες στο φόρουμ και ψάξου λιγάκι και ρώτα ότι θέλεις!
0
...
γραμμένο από tsimpi, Ιούλιος 08, 2011
geia sas eimai kainourios kai 8a i8ela na mou pei kapoios ena prwto podilato downhill freeride kalo
episis exw akousei kapoious pane voulgaria gia na paroun podilata pio f8ina isxiei?euxaristw
timos
...
γραμμένο από timos, Μάρτιος 25, 2009
Ευχαριστούμε Σταμάτη!
0
...
γραμμένο από ΣΤΑΜΑΤΗΣ, Μάρτιος 25, 2009
telio
kai poli kali se ola
timos
...
γραμμένο από timos, Μάρτιος 06, 2009
Άντε να κάνω εγώ την αρχή, να βάλω το πρώτο σχόλιο και να σπάσω τον πάγο γιατί σας βλέπω λίγο ντροπαλούς!

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy