Κυριακή 05 Απρ 2020

Who's Online

Now online:
  • 13 guests


Αποχώρηση του Nathan Rennie από το Santa Cruz Syndicate

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Rider's Interviews

img_4220Το Santa Cruz Syndicate επιθυμεί να αναγγείλει την αποχώρηση του  Nathan Rennie από την ομάδα καθώς img_8524σκεφτεται να αγωνιστεί το 2009 με μια νέα ομάδα (θα αναγγελθεί σύντομα), εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας για τα πέντε έτη που αγωνίστηκε για μας από το 2004 μέχρι το 2008.

Η τρίχρονη σύμβασή του με Santa Cruz είχε σχεδόν λήξει και έχει ερευνήσει άλλες επιλογές που θα προωθούσαν τη σταδιοδρομία του και έχει επιλέξει να συναγωνιστεί για μια άλλη ομάδα. Η αισθητή παρουσία και η αίσθηση χιούμορ του θα λείψουν πολύ καθώς επίσης και οι γιγάντιες αποδόσεις του στις πίστες. Επιθυμούμε να είναι καλά στη νέα ομάδα του και θα συνεχίσουμε να είμαστε υπερήφανοι για τις προσπαθειές του.
img_8428Μέσα στα πέντε χρόνια στο συνδικάτο ο Rennie ήταν ο πατέρας της ομάδας. Έφερε τόσο πολύ γέλιο και αφηγούταν πολλές ιστορίες στην ομάδα, μαζί με πολλά τρελλές διαμορφώσεις γενειάδων και τρομακτικά κουρέματα για την ψυχαγωγία μας. Δεν ξέρω πώς ο Josh Bryceland θα είναι σε θέση να αναπληρώσει το κενό, ούτε καν μουστάκι δεν έχει βγάλει! Σοβαρά όμως, ο Rennie αναρριχήθηκε στο βάθρο 40 φορές στα πέντε έτη για μας, ήταν δύο φορές αυστραλιανός πρωταθλητής και κέρδισε ένα χάλκινο μεττάλιο στο παγκόσμιο πρωταθλήματα του 2006 βοηθώντας το συνδικάτο να κερδίσει το #1 UCI Downhill Team Championship το 2008 φορώντας τα χρώματα του συνδικάτου.
Ο Rob Roskopp σχολιάζει τα εξής για τον Rennie, “είναι ένας απίστευτος αναβάτης, ένας κωμικός, ένας καλός φίλος και γενικότερα ένα μεγαλόκαρδο άτομο…. Ο Rennie θα λείψει σε πολλούς. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στη νέα του ματάβαση "
Ο Steve Peat λέει, “θα επιθυμούσα να ευχαριστήσω τον Nathan για όλους τις στιγμές διασκέδασηςπου  είχαμε μαζί κατά τη διάρκεια rennie_-_09των τελευταίων τριών ετών που ήμουν στο συνδικάτο. Ήταν ο άρχοντας όταν προσχώρησα στο συνδικάτο και έμαθα πολλά από κείνον. Ξέρει πάντα να διηγείται τις καλύτερες ιστορίες και είναι πάντα καλή παρέα. Είναι ένα μέγα προτέρημα για οποιαδήποτε επιχείρηση ποδηλάτων συνεργαστεί μαζί του και ένας μεγάλος φίλο για μένα. Σου εύχομαι ότι καλυτερο με την καινούρια εταιρία φίλε μου”
‘’ Ξέρω τον Nathan δύο χρόνια τώρα αλλά απο κοντά τον γνώρισα όταν ήρθα στο συνδικάτο. Ξέρω ότι ο Nathan θα εγκατασταθεί αμέσως άψογα σε οποιαδήποτε ομάδα με την προσωπικότητά που κατέχει και του εύχομαι ότι το καλύτερο στο μέλλον. Ήταν μια ευχαρίστηση η συνεργασία μου τον κύριο Renoir!” λέει ο Josh Bryceland.
Ο Greg Minnaar συγχαίρει τον Nathan για την καινούρια του ομάδα και λέει, ‘’ πάντα θάυμαζα τον Nathan ως έναν από τoυς καλύτερoυς downhillers στον κόσμο, έτσι για να είμαι σε θέση τελικά να δώ το «κτήνος» να χειρίζεται το V10 απο κοντά, σίγουαρα μου ανέβαζε την αυτοπεποίθηση κάθε φορά που καβαλούσαμε μαζί. Καλή τύχη φιλαράκο, ελπίζω ότι αυτή η νέα αλλαγή να φέρει μια σπίθα αλλαγής στις αγωνιστικές σου μέρες.”
Τελικά ο Nathan έχει να πεί, “θέλω απλά να ευχαριστήσω όσους ασχολούνται με το συνδικάτο Santa Cruz συμπεριλαμβανομένου του καθενός πίσω στο Santa Cruz. Εδώ και κάποιο καιρό μου έχει δημιουργηθεί η ανάγκη για κάποια αλλαγή στη ζωή μου, αλλά και στο ποδήλατο. Αισθάνομαι ότι μια αλλαγή για μενα θα είναι για το καλύτερο σε όλες τις πτυχές. Αναμένω με αγωνία να επιστρέψω στα καλυτερά μου και να βελτιώσω τον εαυτό μου, και τους νέους ανθρώπους γύρω από με.
Έχω τόσους πολλούς ανθρώπους που θα ήθελα να ευχαριστήσω φυσικά, αλλά σαν γνήσιος  Rennie θα επιθυμούσα να ευχαριστήσω το θείο δώρο που μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε πως είναι η δημιουργία του «τροχού». Εγώ και ο τροχός έχουμε μια σχέση αγάπης και μίσους αλλά πάντα στο τέλος έρχονται όλα στα ίσια.rennie_-_11
Θα τα πώ απλά και ωραία επειδή δεν είναι πως χάνω φίλους με την επιλογή μου για να αλλάξω ομάδα, μου δίνεται απλά μια πιθανότητα να λάμψω. Ανυπομονώ να σας δω όλους στους αγώνες όπως κάθε χρόνο.
Keep it real, από το σύντροφό σας Nathan. Πολλή αγάπη. “Θα πρέπει να κόψω τα δεσμά και να αφήσω το παλικάρι μας να προχωρήσει, αλλά ο Nathan θα είναι πάντα οικογενειακό μέλος για όλους μας στο συνδικάτο και στα ποδήλατα Santa Cruz. Ευχαριστούμε για τις αναμνήσεις Nathan!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ

Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy