Παρασκευή 29 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 130 guests


Greek Downhill Cup 2018 - άλλη μία αγωνιστική σεζόν ξεκινάει!

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Races - Greek DH Cup

gdc18 logo coverΞεκίνησε το 2013 και έχουν πλέον περάσει πέντε ολόκληρες αγωνιστικές χρονιές και πέντε ελληνικά κύπελλα downhill!!
To 6o Πανελλήνιο Κύπελλο Downhill είναι γεγονός και ξεκινάει μόλις σε μία εβδομάδα. 

Δείτε το που και πότε και ακολουθείστε την πορεία του κυπέλλου 2018!

Πρόγραμμα αγώνων Πανελλήνιου Κυπέλλου DH 2018

  1. Τύρναβος: Lousfaki Trail 1 Απριλίου
  2. Μουζάκι: Rock & Roll Trail 20 Μαΐου
  3. Καστοριά: Iron Trail 8 Ιουλίου
  4. Κύμη: Tubes Trail 30 Σεπτεμβρίου
  5. Ωραιόκαστρο: Forest Gam Trail 21 Οκτωβρίου
  6. Καλάβρυτα: Kalavryta DH Trail 11 Νοεμβρίου

Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους!
Σχόλια (2)Add Comment
timos
...
γραμμένο από timos, Ιούνιος 18, 2018
Δυστυχώς φίλε gapos999 έχεις εν μέρει δίκαιο. Είναι όντως το πιο "μεγάλο" ποδηλατικό site στην Ελλάδα, σε εισαγωγικά όμως το μεγάλο, γιατί μεγάλο site με ένα (άντε δύο) άτομο από πίσω δε μπορείς να το πεις και μεγάλο!! Άρα τι απαιτήσεις να έχεις? Άλλωστε ποτέ δε δηλώσαμε πως είμαστε το μεγαλύτερο ποδηλατικό site στην Ελλάδα. Ή ποτέ δε ζητήσαμε κάποια συνδρομή για να μπορεί κανείς να έχει και απαιτήσεις! Και το άλλο είναι πως από το 2006 που λειτουργεί και προσφέρει τις όποιες υπηρεσίες, μικρές ή μεγάλες, αλλά δωρεάν πάντα, είναι ελάχιστα τα μπράβο ή τα ευχαριστώ που ακούσαμε. Εσύ ας πούμε είσαι μέλος από το 2011 στο μεγάλο μας site. Έχεις αφήσει άλλο σχόλιο ποτέ? Ή πέρασε από το μυαλό σου ότι ίσως κάτι κακό να συμβαίνει και μετά από τόσα χρόνια αδιάκοπης ενημέρωσης ξαφνικά να μην υπάρχει τίποτα?

Τέλος πάντων, έχεις όντως δίκιο ότι υπάρχει έλλειψη ενημέρωσης. Κάποια θέματα υγείας, δουλειάς και σοβαρής έλλειψης "ελεύθερου" χρόνου στάθηκαν εμπόδια στη συνεχή ενημέρωσή σας. Ευελπιστώ ότι αυτό σύντομα θα αλλάξει και θα επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα.

Σίγουρα η ενημέρωση από τα social media δεν είναι αυτονόητη, ωστόσο είναι πολύ πιο άμεση, εύκολη και γρήγορη. Χάνεται όμως μέσα σε πολύ σαβούρα και επίσης πολλοί έχουν επιλέξει να μην έχουν λογαριασμό σε αυτά. Για αυτό και προσπαθούμε να συντηρούμε το μικρό και παραδοσιακό μας downhill.gr.

Ελπίζω να σε κάλυψα φίλε. Ευχαριστούμε για την κριτική σου.
gapos
...
γραμμένο από gapos999, Ιούνιος 05, 2018
Δυστυχώς, στο πιο ''μεγάλο'' ελληνικό ποδηλατικό site, και δεν υπάρχει καθόλου ενημέρωση και αποτελέσματα του Πανελληνίου πρωταθλήματος DH. Εάν θεωρείται αυτονόητη η ενημέρωση απο τα social media τότε ποιος ο λόγος ύπαρξης του downhill.gr?

Κρίμα!!!

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy