Παρασκευή 19 Απρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 320 guests


1st Lesvos Enduro MTB

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Races - Προκηρύξεις Αγώνων

lesvos enduro race 2016 coverΤο διήμερο Σάββατο και Κυριακή, 7 και 8 Μαΐου 2016, το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού Δήμου Λέσβου, η Κοινότητα Αγ. Μαρίνας και η Κοινότητα Μυτιλήνης σε συνεργασία με το Lesvos Ride και με την υποστήριξη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου (Πο.Συ.Λε.) και τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Νήσου Λέσβου(ΣΥ.ΡΑ.Λ.)συνδιοργανώνουν το 1st Lesvos Enduro MTB.

Σάββατο 7 Μαΐου 2016
Το απόγευμα του Σαββάτου 7 Μαΐου 2016 από τις 5:00μμ μέχρι τις 7:00μμ στην περιοχή της Αμαλής θα πραγματοποιηθεί κατατακτήρια κατάβαση σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή. Η επίδοση των αθλητών θα καθορίσει την σειρά με την οποία θα πάρουν εκκίνηση την επομένη ημέρα. Θα προηγηθεί η επιβεβαίωση των εγγραφών και θα παραδοθούν οι αριθμοί των αθλητών και όλο το ενημερωτικό υλικό. Στις 20:30 στο Ξενοδοχείο Elysion θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για το τι θα γίνει την επόμενη μέρα και μετά θα ακολουθήσει πάρτι στο Beach Bar Kohilia.

Κυριακή 8 Μαΐου 2016
Το πρωί της Κυριακής 8 Μαΐου 2016 στις 09:00πμ όλοι οι ποδηλάτες πρέπει να βρίσκονται το Beach Bar «Κοχύλια» για να παραλάβουν την κάρτα με τους χρόνους τους και στις 10:00πμ θα ξεκινήσουν σε ομάδες των δέκα ποδηλάτων ανά 5 λεπτά για την εκκίνηση της πρώτης χρονομετρημένης διαδρομής. Στην συνέχεια θα ακολουθούν την σηματοδότηση και βάση των χρόνων που αναγράφονται στην κάρτα τους, θα ξεκινάνε την κάθε χρονομετρημένη διαδρομή. Αφού ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους θα επιστρέψουν στο σημείο εκκίνησης όπου είναι και το τέλος της διοργάνωσης. Κατά τον τερματισμό στο Beach Bar Kohilia θα υπάρχει μπουφές για όλους τους αθλητές.

θα υπάρξουν οι παρακάτω κατηγορίες αγωνιζομένων:

1. FULL SUSPENSION

  • ΕΦΗΒΩΝ από 15 μέχρι 17 ετών
  • ΑΝΔΡΩΝ από 18 μέχρι 39 ετών
  • ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ από 40 μέχρι 46 ετών
  • ΣΟΥΠΕΡ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ από 47 και πάνω
2. HARDTAIL

3. E-BIKE

4. ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Teaser Video


Γενικά
Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στις δράσεις του διημέρου είναι η υπεύθυνη δήλωση για ανήλικους και για παίδες η παρουσία γονέα. Την υπεύθυνη δήλωση μπορείτε να την βρείτε στα σημεία που γίνονται οι προεγγραφές, καθώς και από την σελίδα του Lesvos Ride.
ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ Η ΜΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΑΓΚΩΝΙΔΩΝ.

Εγγραφές – κόστος συμμετοχής
Όλοι οι ποδηλάτες, είτε συμμετέχουν το Σάββατο 7 Μαΐου στην κατατακτήρια κατάβαση είτε όχι, πρέπει την Κυριακή 8 Μαΐου να είναι στο σημείο που θα βρίσκεται η γραμματεία(Beach Bar Κοχύλια) τουλάχιστον 1 ώρα πριν την εκκίνηση για να παραλάβουν τους αριθμούς(αυτοί που δεν πραγματοποίησαν την κατατακτήρια κατάβαση) και να οριστικοποιήσουν την συμμετοχή τους. Η γραμματεία θα κλείσει 15 λεπτά πριν την έναρξη των δράσεων.
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 35€. Όσοι από τους ποδηλάτες δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τετάρτη 4 Μαΐου 2016 το κόστος θα μειωθεί στα 20€. Η προεγγραφή μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά από την σελίδα του Lesvos Ride, στα ποδηλατικά καταστήματα της Μυτιλήνης:
1) Anagno Cycles, Ηλ. Βενέζη 8
2) Καραντώνης, 1ο χλμ. Μυτιλήνης-Παναγιούδας
3) Moto Planet, Παρ. Αεροπόρου Γιανναρέλλη
4) Simandiris Cycling, Ξενοφώντος 2.

Επίσης προεγγραφή μπορεί να γίνει και τηλεφωνικώς από 9:00πμ έως 9:00μμ στο τηλέφωνο 6980681184.
Εγγραφές για τον 1st Lesvos Enduro MTB μπορούν να κάνουν οι αθλητές και το Σάββατο 7 Μαΐου κατά την διάρκεια της κατατακτήριας κατάβασης.
Online προεγγραφή ΕΔΩ

Υπεύθυνη Δήλωση Ενηλίκου
Υπεύθυνη Δήλωση Ανηλίκου

Διαδρομή- Εκκίνηση
Η διαδρομή εκτείνεται στην Ανατολική πλευρά της χερσονήσου της Αμαλής. Το συνολικό μήκος είναι 30km με 862m υψομετρικά. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει από το Beach Bar Kohilia και ο χρόνος που χρειάζεται ένας αναβάτης για την ολοκλήρωση όλης της διαδρομής είναι 3,5 ώρες. Κατά την διάρκεια της διαδρομής υπάρχουν 4 ειδικές διαδρομές (Special Stage) στις οποίες οι αναβάτες θα χρονομετρούνται και θα ξεκινάνε ανά ένα λεπτό. Για
το συνδετικό κομμάτι από το τέλος της πρώτης χρονομετρημένης διαδρομής μέχρι το ύψος της εκκλησίας της Παναγιάς Αμαλής θα υπάρχει αυτοκίνητο της διοργάνωσης το οποίο θα κάνει lift.
Η τέταρτη ειδική διαδρομή καθώς και η κατατακτήρια διαδρομή θα παραμείνουν άγνωστες μέχρι την ημέρα της διοργάνωσης.
Η σειρά εκκίνησης θα κριθεί από την θέση που θα πάρουν οι ποδηλάτες στην κατατακτήρια διαδρομή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαΐου 2016. Όσοι δεν τρέξουν στην κατατακτήρια διαδρομή θα πάρουν σειρά κατάταξης μετά από όσους τρέξουν, ανάλογα με την ημέρα που θα κάνουν εγγραφή στον αγώνα.
Περισσότερες πληροφορίες για τις ειδικές διαδρομές θα ανακοινωθούν στις επόμενες μέρες.

lesvos enduro race 2016 posterΑπονομές
Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν μετά το τέλος της προσπάθειας όλων των αθλητών. Θα δοθούν κύπελλα στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας και μετάλλια στους επομένους 3. Σε όλους τους αγωνιζομένους θα δοθεί αναμνηστικό συμμετοχής. Επίσης κατά τον τερματισμό των αθλητών θα υπάρχει μπουφές στο Beach Bar Kohilia.
Στους πρώτους κάθε κατηγορίας θα δοθούν δώρα από ποδηλατικές εταιρίες και τοπικές επιχειρήσεις.

Εκπτώσεις – προσφορές
Το πρακτορείο γενικού τουρισμού ADRIANA TOUR προσφέρει έκπτωση 30% για διαμονή και ενοικίαση αυτοκινήτου για τους συμμετέχοντες στην διοργάνωση. Πληροφορίες: Τηλ: +3022510 48124 και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Υποστηρικτές
1. ENDURA
2. ADRIANA TOURS
3. SIS
4. ANAGNO CYCLES
5. ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.
6. KOHILIA BAR
7. ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΟΥΚΑΡΕΛΛΗΣ

Χορηγοί επικοινωνίας
1. MBike
2. Ράδιο Αίολος
3. LesvosMTB.gr

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν ενημερώσεις για τις χρονομετρημένες διαδρομές.
Για διευκρινίσεις και περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ.: +30 698 068 11 84 ή στο
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy