Πέμπτη 28 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 76 guests


Βοήθησε κι εσύ τον Γρηγόρη Τσαλαφούτα, μπορείς!

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

News - Ανακοινώσεις

greg tsal bikeΌλοι οι αναβάτες Downhill, Freeride και Enduro γνωρίζουν τον νεαρό αθλητή από τη Δίβρη Λαμίας.

Ο 20χρονος Τσαλαφούτας ξεκίνησε την ενασχόληση του με το DH και πολύ σύντομα με την βοήθεια του ταλέντου του, της αγάπης του για το ποδήλατο και της στήριξης από την οικογένειά του κατάφερε να εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους riders στην Ελλάδα. Παράλληλα παρέμενε πάντα σεμνός, διακριτικός και χαμογελαστός.

Το 2015 είχε προπονηθεί σκληρά και έκανε μια τεράστια προσπάθεια για να αναβαθμίσει το ποδήλατο του, έτσι ανταμείφθηκε με την τρίτη θέση στη βαθμολογία του Πανελλήνιου Κυπέλλου Downhill και ήταν έτοιμος για το μεγάλο βήμα... Ωστόσο σε μια επίσκεψη του στην Αθήνα έγινε το μοιραίο! Εκλάπη το ποδήλατο του κι έμεινε και πάλι στον αέρα! Πραγματικά κρίμα. Ωστόσο δεν το έβαλε κάτω, αγόρασε ένα μεταχειρισμένο σκελετό Kona και προσπαθεί να ολοκληρώσει το built του...

greg tsal bike dropin

Εδώ λοιπόν ζητούμε από αντιπροσώπους, καταστήματα, επιχειρήσεις και ιδιώτες, νταουνχιλάδες και μη, να βοηθήσουμε ώστε ο Γρηγόρης Τσαλαφούτας να επιστρέψει άμεσα στην αγωνιστική δράση με ένα αξιόμαχο ποδήλατο!

Μπορείτε να βοηθήσετε προσφέροντας ανταλλακτικά (που έχει ανάγκη ο Γρηγόρης, όχι ότι να 'ναι) ή χρήματα (στο λογαριασμό του Γρηγόρη στην Eurobank, 00260274390201401563), αφού επικοινωνήσετε πρώτα μαζί του στο τηλ. 6986109901.
Facebook profile: facebook.com/greg.tsalafoytas

Γιατί είμαστε μια δεμένη κοινότητα, γιατί είμαστε μια μεγάλη παρέα, γιατί μπορούμε!

Εκ της συντονιστικής επιτροπής του Πανελλήνιου Κυπέλλου DH

greg tsal bike pickup


Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy