Παρασκευή 29 Μαρ 2024

Who's Online

Now online:
  • 113 guests


Αντίστροφη μέτρηση για το SFAKIA EXTREME TRAILS FESTIVAL 2015

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Races - Νέα Αγώνων

sfakia extreme trails
SFAKIA EXTREME TRAILS FESTIVAL 2015


Αγώνας ανάβασης 31 Οκτωβρίου (09.00)
Αγώνας κατάβασης 31 Οκτωβρίου (14.00)
Αγώνας ΜΤΒ 1 Νοεμβρίου (10.00)

Αντίστροφη μέτρηση για το ''SFAKIA EXTREME TRAILS FESTIVAL 2015''

Ξεχωριστό αναμένεται να είναι το διήμερο στα χωριά Ασκύφου και Ίμπρος με τους αγώνες που διοργανώνει ο Τάλως ANEK LINES σε συνεργασία με το Δήμο Σφακίων , την Περιφέρειακη ενότητα Χανίων και την Chania cycling races, εν συνεχεία της δράσης του προγράμματος 'SylvaMED Μεσογειακά δάση για όλους' που ξεκίνησε πριν 3 χρόνια με κύριο συντονιστή το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων 'ΜΑΙΧ'.

Φέτος θα πραγματοποιηθούν 3 διαφορετικοί αγώνες για όλους τους λάτρεις του ορεινού ποδηλάτου, με πρώτο τον αγώνα ανάβασης 3,8km που γίνεται για πρώτη χρόνια το Σάββατο 31 Οκτωβρίου με εκκίνηση στις 09:00 από το χωριό Ίμπρος.

Την ίδια μέρα θα γίνει και ο αγώνας κατάβασης όπως κάθε χρόνο στο χωριό Ασκύφου (Σάββατο 31 Οκτωβρίου 14:00-17:00) σε μία ιδιαίτερα βραχώδη τεχνική διαδρομή! Νωρίτερα την ίδια μέρα θα γίνουν ελεύθερα και επίσημα δοκιμαστικά από τους αθλητές(11:00 – 13:30).

Αγώνες ΜΤΒ για όλες τις ηλικίες θα ξεκινήσουν το πρωί της επόμενης μέρας από το χωριό Ασκύφου (Κυριακή 1 Νοεμβρίου 10:00 – 15:00) . Ακόμα θα πραγματοποιηθούν αγώνες, για τα μικρά παιδιά των γύρω χωριών, που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ποδήλατο.

Μεγάλοι χορηγοί των αγώνων είναι: Κassimatis cycling(Specialized) , Anek lines , Aeriaviews και ο Αγροτικός κτηνοτροφικός συνεταιρισμός νομού Χανίων ''Αίγαγρον ''.

Χορηγοί αγώνα: Σαμαριά (νερά) , Ποδηλατοδρόμιο , Ευτυχία palace (κέντρο διασκέδασης) , Νικολουδάκης Λεωνίδας (υδραυλικά-χρώματα...) , Power shop , Just men (ανδρικές κομμώσεις) , Κασιωτάκης (βουλκανιζατέρ) , Oceanis dive center , Καληνώρισμα (ταβέρνα) , Λιανιδάκη Αργυρώ (περίπτερο) , Το σταυροδρόμι (mini market) , Φυλίρα (έθνικ κόσμημα-ρούχο-αξεσουάρ).

Με την υποστήριξη του Πολιτιστικού συλλόγου Ασκύφου.




sfakia poster2015
Σχόλια (0)Add Comment

Γράψε σχόλιο
μικρότερο | μεγαλύτερο

busy