Δευτέρα 24 Ιουν 2019


Ανακοινώσεις

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2006 03:46
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

downhill.gr ForumΌπως είχαμε υποσχεθεί απο την αρχή το downhill.gr θα έπαιρνε τον χαρακτήρα μιας online δικτυακής κοινότητας με δυνατότητα συζητήσεων καθώς και να μπορεί ο κάθε χρήστης να υποβάλει τις δικιές του φωτογραφίες. Αφού ξεπεράστηκαν αρκετά τεχνικά προβλήματα, είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι απο σήμερα λειτουργεί το forum, οι προσωπικές galleries χρηστών , το σύστημα ανταλλαγής προσωπικών μηνυμάτων και η live πρόγνωση του καιρού. Παρακαλώ διαβάστε ολόκληρο το άρθρο αυτό καθώς περιγράφει αναλυτικά την διαδικασία χρήσης των παραπάνω νέων χαρακτηριστικών της σελίδας μας. Χρησιμοποιήστε το ήδη υπάρχον username για να συνδεθείτε στο forum και στην gallery. Μην διστάσετε λοιπόν να ανεβάσετε προσωπικές φωτογραφίες απο αγώνες, εξοπλισμό ή ακόμη και να σχολιάσετε τις φωτογραφίες αγώνων.

 
Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 08 Σεπτέμβριος 2006 00:14
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

ΣχόλιαΜετά από ένα καυτό καλοκαίρι ήρθε ώρα να αφήσουμε λίγο τις παραλίες και να αρχίσει το downhill.gr απο αυτό το φθινόπωρο να εξελίσεται και να ανανεώνεται δυναμικά. Θέλοντας να πάρει σιγά-σιγά τον χαρακτήρα μιας δικτυακής κοινότητας αφιερωμένη σε τι άλλο: την τρέλλα μας που λέγεται downhill, προστέθηκε σήμερα η δυνατότητα εισαγωγής σχολίων στις ειδήσεις / άρθα / ανακοινώσεις. Μην διστάσετε λοιπόν να λέτε οτιδήποτε θέλετε, είτε είναι αυτό κριτική, είτε απλά σχολιασμός. Ακόμη έγινε η έναρξη του προγράμματος προβολής διαφημίσεων, εώς την μόνη πηγή εσόδων της σελίδας μας.

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τρίτη, 29 Αύγουστος 2006 04:43
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Downhill Weekend στη ΔίρφυΤο Σαββατοκύριακο 26 και 27 Αυγούστου στο όρος Δίρφυς Ευβοίας (Dirfis Gravity Park), έγινε με επιτυχία το Downhill Weekend, ένα διήμερο με θέμα την κατάβαση βουνού.


Το πρόγραμμα του διημέρου ξεκίνησε με κατάβαση στη downhill διαδρομή η οποία ήταν βελτιωμένη σε σχέση με αυτή του διημέρου της 1ης Συγκέντρωσης Ορεινής Ποδηλασίας. Είχε προστεθεί μία παράκαμψη με berm, άλλο ένα berm με κάθετο drop, και σκαλοπάτια από κορμούς δέντρων στο τέλος της κατάβασης. Όσοι την ήξεραν την διαδρομή και είδαν τις αλλαγές αυτές, είπαν πως ομόρφυνε και «γέμισε» πραγματικά αυτή η διαδρομή. Όσοι δεν την έχετε δει ακόμη, χάνετε!! Επικοινωνήστε μαζί μας για να συναντηθούμε κάποιο Σάββατο ή Κυριακή επάνω. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις φωτογραφίες του downhill weekend

Παρασκευή, 11 Αύγουστος 2006 04:21
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση του τραυματισμού της Μαρίας Μιχαλογιαννάκη του Παναθηναικού. Κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης δεν υπολόγισε καλά την προσγείωση ενός άλματος και χτύπησε στον αστράγαλο, κάτι που θα της κοστίσει το φετινό πρωτάθλημα και την προετοιμασία για την επόμενη χρονιά. Το 2004 όπου και είχε συμπληρωθεί η κατηγορία γυναικών στη Σπαρτή είχε κερδίσει την πρώτη πανελλήνια θέση με διαφορά. Της ευχόμαστε περαστικά και σύντομα πάλι στα βουνά.

 

 

Get well soon Maria!!!!

 

Σάββατο, 29 Ιούλιος 2006 13:30
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Ο Ε.Ο.Σ. Χαλκίδας και το downhill.gr διοργανώνουν το σαββατοκύριακο στις 26 και 27 Αυγούστου το πρώτο downhill weekend στο καταφύγιο του όρους Δίρφυς. Το κόστος συμμετοχής για κάθε συμμετέχοντα είναι 50 ευρώ και περιλαμβάνει:

  • Διαμονή στο καταφύγιο
  • Γεύμα μεσημεριανό Σαββάτου
  • Δείπνο Σαββάτου
  • Πρωινό Κυριακής
  • Μεσημεριανό Κυριακής
  • Αναμνηστικό μπλουζάκι Dirfis Gravity Park

Περισσότερα Άρθρα...

Σελίδα 55 από 56