Κυριακή 21 Απρ 2019


Ανακοινώσεις

Συντάχθηκε απο τον/την Takis Karvelas Σάββατο, 07 Οκτώβριος 2006 16:27
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

mamouthTο μέλλον του Downhill στην Ελλάδα σε επίπεδο Ομοσπονδίας Ποδηλασίας εν’ όψη Πανελληνίου Πρωταθλήματος (του Τάκη Καρβελά).

Πρόκειται για ένα θέμα που σηκώνει αρκετή συζήτηση… και στο Forum πιστεύω να την έχουμε. Παρακολουθώ τα δρώμενα στο Downhill από τις αρχές του σπορ κάπου στις αρχές της δεκαετίας 90. Και κατάλαβα, ότι έτσι και το άθλημα δεν υπήρχε στο καλεντάρι της U.C.I, η Ε.Ο.Π. δεν θα ενέκρινε την παραμικρή δραστηριότητα στον χώρο αυτό. Και βλέποντας το downhill και το freeride να έχουν τέτοια άνθιση στο εξωτερικό, αναρωτιέμαι ενώ η Ελλάδα προσφέρεται λόγω καλών καιρικών συνθηκών, πως και είμαστε τόσο πίσω;


 
Τετάρτη, 04 Οκτώβριος 2006 23:33
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Bike WeekendΗ ομάδα RAM Bikes(ομώνυμοι κατασκευαστές ποδηλάτων) διοργανώνουν ενα Bike Weekend στο όρος Βίτοσα της Βουλγαρίας κοντά στο Συμεόνοβο στις 13,14,15 Οκτωβρίου 2006. Πληροφορίες - εγγραφές στο http://www.bike-weekend.org/ μεχρί τις 11 Οκτωβρίου.

 

Η ομάδα RAM Bikes είχε λάβει μέρος στον αγώνα που έγινε στο Ελατοχώρι όπου και κατέκτησαν τις τέσσερις πρώτες θέσεις θέτοντας τον πήχη πολύ ψηλά για τα ελληνικα δεδομένα.


Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2006 03:46
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

downhill.gr ForumΌπως είχαμε υποσχεθεί απο την αρχή το downhill.gr θα έπαιρνε τον χαρακτήρα μιας online δικτυακής κοινότητας με δυνατότητα συζητήσεων καθώς και να μπορεί ο κάθε χρήστης να υποβάλει τις δικιές του φωτογραφίες. Αφού ξεπεράστηκαν αρκετά τεχνικά προβλήματα, είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε ότι απο σήμερα λειτουργεί το forum, οι προσωπικές galleries χρηστών , το σύστημα ανταλλαγής προσωπικών μηνυμάτων και η live πρόγνωση του καιρού. Παρακαλώ διαβάστε ολόκληρο το άρθρο αυτό καθώς περιγράφει αναλυτικά την διαδικασία χρήσης των παραπάνω νέων χαρακτηριστικών της σελίδας μας. Χρησιμοποιήστε το ήδη υπάρχον username για να συνδεθείτε στο forum και στην gallery. Μην διστάσετε λοιπόν να ανεβάσετε προσωπικές φωτογραφίες απο αγώνες, εξοπλισμό ή ακόμη και να σχολιάσετε τις φωτογραφίες αγώνων.

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Παρασκευή, 08 Σεπτέμβριος 2006 00:14
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

ΣχόλιαΜετά από ένα καυτό καλοκαίρι ήρθε ώρα να αφήσουμε λίγο τις παραλίες και να αρχίσει το downhill.gr απο αυτό το φθινόπωρο να εξελίσεται και να ανανεώνεται δυναμικά. Θέλοντας να πάρει σιγά-σιγά τον χαρακτήρα μιας δικτυακής κοινότητας αφιερωμένη σε τι άλλο: την τρέλλα μας που λέγεται downhill, προστέθηκε σήμερα η δυνατότητα εισαγωγής σχολίων στις ειδήσεις / άρθα / ανακοινώσεις. Μην διστάσετε λοιπόν να λέτε οτιδήποτε θέλετε, είτε είναι αυτό κριτική, είτε απλά σχολιασμός. Ακόμη έγινε η έναρξη του προγράμματος προβολής διαφημίσεων, εώς την μόνη πηγή εσόδων της σελίδας μας.

Συντάχθηκε απο τον/την Timos Tsin. Τρίτη, 29 Αύγουστος 2006 04:43
Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Downhill Weekend στη ΔίρφυΤο Σαββατοκύριακο 26 και 27 Αυγούστου στο όρος Δίρφυς Ευβοίας (Dirfis Gravity Park), έγινε με επιτυχία το Downhill Weekend, ένα διήμερο με θέμα την κατάβαση βουνού.


Το πρόγραμμα του διημέρου ξεκίνησε με κατάβαση στη downhill διαδρομή η οποία ήταν βελτιωμένη σε σχέση με αυτή του διημέρου της 1ης Συγκέντρωσης Ορεινής Ποδηλασίας. Είχε προστεθεί μία παράκαμψη με berm, άλλο ένα berm με κάθετο drop, και σκαλοπάτια από κορμούς δέντρων στο τέλος της κατάβασης. Όσοι την ήξεραν την διαδρομή και είδαν τις αλλαγές αυτές, είπαν πως ομόρφυνε και «γέμισε» πραγματικά αυτή η διαδρομή. Όσοι δεν την έχετε δει ακόμη, χάνετε!! Επικοινωνήστε μαζί μας για να συναντηθούμε κάποιο Σάββατο ή Κυριακή επάνω. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις φωτογραφίες του downhill weekend

Σελίδα 55 από 56